Venger: Nećemo prodati Sančesa i Ozila ovog lJeta

"Svi će ostati u klubu ovog ljeta i nadam se da će produžiti ugovore", rekao je Venger.
0 komentar(a)
Arsen Venger, Foto: Reuters
Arsen Venger, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.06.2017. 13:22h

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da klub nema namjeru da ovog ljeta proda fudbalere Aleksisa Sančesa i Mesuta Ozila, prenio je danas Skaj.

Sančesu i Ozilu na kraju sljedeće sezone ističu ugovori sa Arsenalom i do sada su odbili da produže saradnju sa klubom. Za Sančesa su navodno zainteresovani Mančester siti i Čelsi.

Venger, koji je početkom nedjelje produžio ugovor sa Arsenalom na dvije godine, mora da pojača tim za narednu sezonu, ali bi ekipa sigurno bila slabija u slučaju odlaska dvije najveće zvezde kluba.

"Svi će ostati u klubu ovog ljeta i nadam se da će produžiti ugovore", rekao je Venger.

Upitan o mogućnosti da klub proda Sančesa i Ozila, trener je odgovorio: "Ne. Ne možemo oslabiti klub i oslabiti ekipu. Želimo da pojačamo tim. Jedino ako pronađemo igrača istog kvaliteta i ako njih dvojica apsolutno žele da odu iz Arsenala".

"U ovom trenutku mislim da će ostati. Mi smo koncentrisani na to da tim ostane na okupu i da vidimo kako ćemo ga pojačati. Kada potpišeš ugovor, obavežeš se da do posljednjeg dana daješ sve od sebe. U interesu svakog igrača je da uvijek igra fudbal, a čak i više kada se bliži kraj ugovora. Ako si pobjednik, željećeš da pobijediš kad god igraš", rekao je Venger.

Bonus video: