Nikolić igračima Partizana: Nemoguća misija uspješno završena

Crno-bijeli su u potrazi za novim šefom stručnog štaba, a prema navodima beogradskih medijima u igri je nekoliko imena medju kojima su Ilija Stolica, Miroslav Đukić i Vladimir Ivić.
1 komentar(a)
Marko Nikolić, Foto: BETAPHOTO
Marko Nikolić, Foto: BETAPHOTO
Ažurirano: 02.06.2017. 09:55h

Doskorašnji trener Partizana Marko Nikolić oprostio se od fudbalera crno-bijelih i poručio im da je ponosan na njih i da je bilo zadovoljstvo raditi sa njima.

Nikolić je ove sezone sa Partizanom osvojio "duplu krunu", a samo nekoliko dana po osvajanju trofeja u Kupu Srbije podneo je ostavku. On se sa igračima nije pozdravio uživo, ali jeste putem Vajbera.

"Šampioni, vječna zahvalnost za sve što ste uradili ove godine. Ponosan sam na svakoga od vas. Napisali ste i ušli u istoriju Partizana. Bilo je zadovoljstvo raditi sa vama. Nemoguća misija je uspješno završena. Moj telefon je svakome od vas uvijek otvoren, za svaku vrstu sportske i svake druge pomoći. Do sljedećeg puta...", poručio je Nikolić igračima u zajedničkoj konverzaciju putem Vajbera.

Kako je naveo Partizan, igrači su mu zahvalili na svemu učinjenom za klub, vjeri koju je pokazao u njih kada su ih svi otpisali, borbi za "duplu krunu" i motivaciju do posljednje kapi znoja i poželjeli mu mnogo sreće u daljem radu.

Crno-bijeli su u potrazi za novim šefom stručnog štaba, a prema navodima beogradskih medijima u igri je nekoliko imena među kojima su Ilija Stolica, Miroslav Đukić i Vladimir Ivić.

Bonus video: