Perišić sve dogovorio s Murinjom, na redu su pregovori Junajteda i Intera

"Da li dolaze Grizman, Perišić...? Ne želim da odgovorim na to pitanje. Klub još od marta zna koje igrače želim i kolika je njihova cijena, zato pitajte Eda Vudvorda (jednog od čelnika kluba)", poručio je Murinjo
0 komentar(a)
Ivan Perišić, Foto: Reuters
Ivan Perišić, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.05.2017. 15:35h

Žoze Murinjo je ozbiljno zagrizao, Ivan Perišić je sve bliže Mančester junajtedu, prenose engleski, italijanski i hrvatski mediji.

Napadač Intera je navodno već sve dogovorio sa Portugalcem, trebalo bi da potpiše ugovor na četiri godine uz platu od sedam miliona po sezoni, a "crvenim đavolima" je sada ostalo da okončaju pregovore oko obeštećenja.

Tu bi mogao da nastane problem, jer Inter ne želi ni da čuje za ponudu manju od 50 miliona eura, a Junajted je u ovom trenutku spreman da ponudi 42.

"Da li dolaze Grizman, Perišić...? Ne želim da odgovorim na to pitanje. Klub još od marta zna koje igrače želim i kolika je njihova cijena, zato pitajte Eda Vudvorda (jednog od čelnika kluba)", poručio je Murinjo dan nakon osvajanja Lige Evrope.

Perišić je na radaru Junajteda od početka sezone, a hrvatski mediji su prije nekoliko mjeseci objavili da je Murinjo u društvu Predraga Mijatovića i menadžera Faljija Ramadanija doputovao u Zagreb kako bi lično razgovarao sa igračem milanskog velikana.

Kasnije se pominjalo da je Perišić najbliži Pari Sen Žermenu, ali izgleda da je samo pitanje trenutka kada će preseliiti na "Old traford".

Perišić je u Milano stigao u avgustu 2015. iz Volfsburga za 16 miliona eura.

Inter bi novcem od prodaje Perišića pokušao da dovede Anhela di Mariju iz PSŽ-a, a alternativa je Hames Rodriges iz Reala.

Bonus video: