Milan prijeti Donarumi: Novi ugovor ili tribina!

Donaruma trenutno zarađuje 250 hilajda eura eura godišnje, a Milan mu za nastavak saradnje nudi platu od 3.5 miliona eura po sezoni.
0 komentar(a)
Đanluiđi Donaruma, Foto: Reuters
Đanluiđi Donaruma, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.05.2017. 10:40h

Ili će potpisati novi ugovor, ili će se preseliti na tribine! To je ultimatum Milana za Đanluiđija Donarumu, koji će čelnici Milana predstaviti supertalentovanom golmanu sljedeće sedmice kada sjednu za sto sa njegovim menadžerom Minom Rajolom da pregovaraju o novom ugovoru, pošto važeći ističe u ljeto 2018. godine.

"Sad Điđi treba da preuzme odgovornost", poručio je početkom sedmice trener Milana Vinćenco Montela.

Milan, dakle, želi da produži ugovor sa Donarumom, to pokušava već neko vrijeme, ali njegov Rajola "kupuje vrijeme" i skuplja ponude za Donarumu, koga želi veliki broj bogatih evropskih klubova.

"Dunaruma na tribinama? Ne vjerujem da su čelnici Milana rekli taovo nešto", rekao je Rajola.

"Football Italia" prenosi da su čelnici nekadašnjeg šampiona Evrope ljuti na najtalentovanijeg čuvara mreže na svijetu koji opstruiše pregovore i odugovlači sa potpisivanjem novog ugovora.

Milanski klub, međutim, više ne želi da čeka, i već sljedeće sedmice očekuje jasan odgovor Donarume i njegovog menadžera.

"Niko nikada nije rekao da Donaruma ne želi da produži ugovor. Nakon obaveza u reprezentaciji, Donaruma će na odmor, a u međuvremenu pregovaramo sa Milanom. Vidjećemo, treba da izvagamo neke stvari", mosteriozan je ostao Rajola.

Donaruma trenutno zarađuje 250 hilajda eura eura godišnje, a Milan mu za nastavak saradnje nudi platu od 3.5 miliona eura po sezoni.

Između ostalih, Mančester siti sa pažnjom prati dešavanja u Milanu i spreman je da za sjajnog mladog golmana ponudi 35 miliona eura.

Bonus video: