Crna Gora ima ogroman potencijal, samo je pitanje dana kada će na veliko takmičenje

Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da ljubitelje fudbala u Crnoj Gori obradujemo plasmanom na Svjetsko prvenstvo . Ono što je sigurno, kada se sve završi moći ćemo svakoga da pogledamo u oči i ponosno kažemo da smo dali sve od sebe“, naglasio je Mirković
0 komentar(a)
Ljubiša Tumbaković, Foto: Filip Roganović
Ljubiša Tumbaković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 25.05.2017. 11:45h

Zoran Mirković, nekada proslavljeni fudbaler Partizana i Juventusa, reprezentativac SR Jugoslavije, sada je saradnik Ljubiše Tumbakovića u stručnom štabu crnogorske reprezentacije.

Popularni Bata uvjeren je da će Crna Gora vrlo brzo zaigrati na nekom velikom takmičenju, a nada se da bi to moglo da se dogodi već na Mundijalu u Rusiji.

"Crna Gora ima ogroman potencijal i samo je pitanje dana kada će biti učesnik nekog velikog takmičenja. Ja se nadam da će to biti već sljedeći Mundijal, ali neće biti lako. Još žalimo zbog poraza u Jermeniji, a svi se slažu da nismo zaslužili poraz od Poljske, ali...“ kazao je Mirković za Sportklub.

Za nekadašnjeg beskompromisnog defanzivca najvažnije je da igrači i stručni štab u svakom trenutku daju sve od sebe.

"Crna Gora je na pravom putu. Potencijala ima na pretek, a samo je potrebno malo strpljenja i Crna Gora će sigurno moći da se pohvali da je izborila plasman na veliko takmičenje. Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da ljubitelje fudbala u Crnoj Gori obradujemo plasmanom na Svjetsko prvenstvo . Ono što je sigurno, kada se sve završi moći ćemo svakoga da pogledamo u oči i ponosno kažemo da smo dali sve od sebe“, naglasio je Mirković.

Crna Gora će 10. juna ugostiti Jermeniju u šestom meču grupe E.

Poljska je prva u grupi sa 13 bodova, Crna Gora i Danska imaju po sedam, Rumunija i Jermenija po šest, a na začelju je Kazahstan sa dva boda

Bonus video: