Teri o skandalu zbog izmjene: Ne možete da shvatite koliko me briga zbog toga

"Bio sam opijen od sreće zbog ovacija, tako da me sve što se dogodilo kasnije i o čemu se priča - ne dotiče. Nije me briga, apsolutno me nije briga. Ništa ne može da poremeti odnos koji sam stvorio sa navijačima za ove 22 godine", rekao je Teri
0 komentar(a)
Teri, Foto: Reuters
Teri, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.05.2017. 18:50h

Kapiten Čelsija Džon Teri kazao je da ga "apsolutno nije briga" što je Engleska fudbalska federacija (FA) pokrenula istragu nakon njegove oproštajne utakmice na "Stamford bridžu", u nedjelju protiv Sanderlenda.

Teri je izašao iz igre u 26. minutu, simbolično - zbog broja na dresu koji nosi godinama, a a engleske bukmejkerske kuće prijavile veliki broj uplata na to da će on biti zamijenjen upravo u tom minutu.

Upravo zbog toga je FA pokrenula istragu da bi ispitala da li je u pitanju kršenje integriteta fudbala.

Posebno sporno bilo je to što je pola sata pred početak meča na tviter profilu navijačke grupe Čelsija otkriveno da će Teri napustiti teren u 26. minutu, nakon čega su krenule uplate.

"Sve što me zanima jeste da slavlje sa mojim navijačima. Želio sam da igram 26 minuta, jer broj na dresu mi znači mnogo, a znam da znači i navijačima. Bio sam opijen od sreće zbog ovacija, tako da me sve što se dogodilo kasnije i o čemu se priča - ne dotiče. Nije me briga, apsolutno me nije briga. Ne možete da shvatite koliko me nije briga. Ništa ne može da poremeti odnos koji sam stvorio sa navijačima za ove 22 godine", rekao je Teri.

Bivši reprezentativac Engleske je došao u Čelsijevu akademiju 1995. godine, a nada se da će u subotu, u finalu FA Kupa sa Arsenalom, upisati posljednji - 718. nastup u plavom dresu.

Bonus video: