PRODUŽIO UGOVOR SA NOVOSAĐANIMA

Batak još dvije godine trener Vojvodine

"Produžili smo ugovor na dvije godine, s tim što je jasno da je od onoga što piše na papiru važnije kakvi će biti rezultati Vojvodine", rekao je bivši crnogorski reprezentativac
0 komentar(a)
batak, Foto: Beta
batak, Foto: Beta
Ažurirano: 24.05.2017. 10:27h

Bivši crnogorski reprezentativac Radoslav Batak ostaje trener Vojvodine, poručio je novosadski klub.

Batak je tim preuzeo u finišu sezone, a uprava mu je sada dala dvogodišnji ugovor nakon što je ispunio cilj - odveo je "lale" u kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Sve smo dogovorili. Nastavljamo gdje smo stali. Produžili smo ugovor na dvije godine, s tim što je jasno da je od onoga što piše na papiru važnije kakvi će biti rezultati Vojvodine. Od njih, dakle, zavisi koliko ćemo ostati na sadašnjim pozicijama", rekao je Batak.

Batak je rođen 15. avgusta 1977. godine u Novom Sadu, a tokom igračke karijere je nastupao za ČSK Čelarevo, Mladost iz Apatina, Vojvodinu, Vrbas, Dinamo iz Moskve, Ankaraspor, Antalijaspor, Mogren i Tobol iz Kazahstana, u kojem je 2012. godine završio karijeru.

Član Voše je bio od 1997. do 2003. i za to vrijeme je odigrao 74 utakmice i postigao dva gola.

Za crnogorsku reprezentaciju Batak je zabilježio 25 nastupa i postigao jedan pogodak.

Batak se po završetku igračke karijere posvetio trenerskom pozivu, a prije Vojvodine je radio kao pomoćni trener u tajlandskim klubovima Buriram junajted i Sisaket.