Valverde napustio Bilbao, promocija u Barsi je pitanje trenutka

Valverde je bivši fudbaler Barse za koju je nastupao od 1988. do 1990. godine i osvojio Kup kralja i Kup pobjednika kupova
63 pregleda 0 komentar(a)
Ernesto Valverde, Foto: Wikipedia.org
Ernesto Valverde, Foto: Wikipedia.org
Ažurirano: 23.05.2017. 19:19h

Španski mediji su danas objavili da se Barselona dogovorila sa Ernestom Valverdeom, a večeras je iz Baskije stigao još jedan signal koji govori da je iskusni trener blizu "Nou Kampa".

Atletik je, naime, objavio da je Valverde završio misiju u klubu i da ugovor koji mu ističe početkom juna neće biti produžen.

Valverde je dva puta u karijeri vodio Atletik, a sjedio je i na klupi Espanjola, Olimpijakosa (takođe u dva navrata), Viljareala i Valensije.

Ovo nije prvi put da se dovodi u vezu sa Barsom, ali je sada bliži nego ikad - navodno je već dogovorena saradnja na tri godine, a promocija bi trebalo da uslijedi tokom naredne sedmice.

Valverde je bivši fudbaler Barse za koju je nastupao od 1988. do 1990. godine i osvojio Kup kralja i Kup pobjednika kupova.

Kao trener, osvojio je tri titule sa Olimpijakosom, kao i Kup Grčke, dok je sa Atletikom podigao pehar u Superkupu Španije 2015. Tada je bio bolji upravo od Barselone.

Bonus video: