Monći ponovo šalje Totija u penziju

"Da, da, Toti u nedjelju igra posljednju utakmicu, a onda ćemo vidjeti kakva je njegova budućnost. On je idol Rima, njemu je mjesto u Romi, a meni bi bila čast da učim od njega", kazao je sportski direktor Rome Monći
0 komentar(a)
Franćesko Toti, Foto: Beta/AP
Franćesko Toti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.05.2017. 16:52h

Uoči posljednjeg kola u Seriji A, ostale su još dvije dileme - ko će direktno u Ligu šampiona, Roma ili Napoli, te ko će u drugu ligu, Krotone ili Empoli.

Ipak, pitanje svih pitanja je da li će Franćesko Toti u nedjelju odigrati posljednji meč u karijeri?

I dok se legendarni kapiten Rome, simbol kluba i grada, još ne izjašnjava, a čak i nagovještava da nije kraj, sportski direktor kluba Monći uporno šalje Totija u penziju.

"Da, da, Toti u nedjelju igra posljednju utakmicu, a onda ćemo vidjeti kakva je njegova budućnost. On je idol Rima, njemu je mjesto u Romi, a meni bi bila čast da učim od njega", već drugi put je Monći kazao da se Toti oprašta.

Totiju je ponuđeno mjesto u upravi kluba, ali italijanski mediji nisu sigurni koju funkciju bi 40-godišnji as obavljao u budućnosti.

Pomalo haotična situacija oko jednog od najboljih italijanskih fudbalera svih vremena izaziva brojne polemike u Italiji, a čak su i navijači Lacija, najveći rivali i neprijatelji Rome, u saopštenju iskazali poštovanje prema Totiju i saopštili da nikada ne bi dozvolili da se takav igrač tako tretira u njihovom klubu.

Bonus video: