Sat od 400 hiljada eura, ulaznice za VIP mjesta: Asovi Serije A povezani sa mafijom?

Italijanska agencija ANSA ne navodi kada će saslušanja biti obavljena, ali prenosi da su sva trojica negirala povezanost sa kriminalnim strukturama
1 komentar(a)
reina, Foto: Reuters
reina, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.05.2018. 15:15h

Golman Napolija Pepe Reina, te bivši defanzivci Paolo Kanavaro, kao i Salvatore Aronika naći će se pred sudom zbog optužbi da su povezani sa pripadnicima čuvene mafijaške organizacije Kamora.

Kako navode italijanski mediji, Kanavaro će morati da odgovara na pitanja zbog čega se 2009. godine intezivno sretao sa braćom Espozito - Gabrieleom, Franćeskom i Đuzepeom, preko kojih je pokušao da proda sat "Zenit El Primero Master Chrome", čija je vrijednost 400.000 eura.

I Reina je održavao kontakte sa braćom Espozito, koi su, zahvaljujući njemu, imali ulaznice za posebna mjesta na važnim mečevima Napolija. On ih je, navode italijanski mediji, uvodio na mečeve kroz službeni ulaz i svlačionice.

Reina je svoje privatne zabave održavao u lokalima čiji je vlasnik porodica Espozito.

I Aronika je, dok je igrao u Napulju, "drugovao" sa članovima Kamore, a od ranije se njegovo ime pominje u istragama oko namještanja utakmica.

Italijanska agencija ANSA ne navodi kada će saslušanja biti obavljena, ali prenosi da su sva trojica negirala povezanost sa kriminalnim strukturama...

Bonus video: