Grizman ponovo nagovijestio odlazak: Želim trofeje

"Mislim da svi razumiju da je svrha fudbala osvajanje titula, da su najljepše emocije nakon velikih pobjeda. Ja želim to da osjetim, želim da znam kako izgleda biti najbolji, držati pehar. Spreman sam da idem dalje", rekao je Grizman
75 pregleda 2 komentar(a)
Grizman, Foto: Reuters
Grizman, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.05.2017. 13:05h

Antoan Grizman sinoć je rekao da će sa dvije sedmice odlučiti da li će ostati u Atletiku, a danas dao jak signal da je bliži odluci da ode.

On je na predstavljanju svoje autobiografije kazao da je došao u fazu karijere u kojoj ga interesuju samo trofeji.

"Atletiko je ove sezone bio treći, igrali smo polufinale Lige šampiona, ciljevi kluba su ispunjeni. Ali, mi igrači želimo više. Došao sam u fazu karijere u kojoj su mi važni trofeji, a ne lijepa igra i golovi", rekao je Grizman.

Francuz priznaje da razmišlja o odlasku...

"Sa Atletikom sam bio blizu, ali nešto nam je falilo. Klub radi sve što može, ali mislim da svi razumiju da je svrha fudbala osvajanje titula, da su najljepše emocije nakon velikih pobjeda. Ja želim to da osjetim, želim da znam kako izgleda biti najbolji, držati pehar. Spreman sam da idem dalje", rekao je Grizman.

Svjetski mediji odavno pišu da je Mančester junajted zainteresovan za Grizmana, a pominje se da bi za njegov dolazak Murinjo morao da izdvoji 100 miliona eura.

Bonus video: