Sevilja će uraditi sve da zadrži Jovetića

Postoje neke stvari u ugovoru koje nije lako ispuniti, ali uz dobru volju svih zainteresovanih strana, sve može da se riješi. Mi ćemo uraditi sve da ga zadržimo. To je naša namjera", rekao je Arijas za klupsku televiziju
3 komentar(a)
Jovetić, Foto: Reuters
Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.05.2017. 20:51h

Prvi korak ka ostanku Stevana Jovetića u Sevilji je napravljen - klub iz Andaluzije će uraditi sve da zadrži našeg fudbalera.

To je kazao sportski direktor Sevilje Oskar Arijas.

"Naša želja je da Jovetić ostane. Mi smo zadovoljni, on je zadovoljan i srećan. Postoje neke stvari u ugovoru koje nije lako ispuniti, ali uz dobru volju svih zainteresovanih strana, sve može da se riješi. Mi ćemo uraditi sve da ga zadržimo. To je naša namjera", rekao je Arijas za klupsku televiziju.

Prije nekoliko dana, Jovetićev agent Falji Ramadani je kazao da Sevilja ima rok do 30. maja da plati 13 miliona eura Interu i otkupi ugovor.

Ukoliko Sevilja ne ispoštuje rok, sve je moguće, rekao je Ramadani.

Istovremeno, španski mediji su javili da Sevilja pokušava da smanji otkupnu cijenu, ali i da je problem i Jovetićeva plata, koja, navodno, iznosi četiri miliona eura godišnje, što španski klub ne može da ispuni.

Navijači su, s druge strane, rekli šta misle. Ovacijama su ispratili Jovetića dok je napuštao teren na meču sa Osasunom, posljednjem u Primeri, a zatim skandirali predsjedniku Pepeu Kastru "fichalo, fichalo" - kupi ga, kupi ga...

Jovetić je od januara, kada je došao na pozajmicu iz Intera, postigao šest golova u Primeri, ukupno sedam, računajući i Kup Španije, upisao pet asistencija, a samo 13 puta bio starter.

Bonus video: