„Pike, bitango, pozdravi šampiona”

Time su igrači Reala odgovorili na prozivke defanzivca Barselone, koji je više puta optužio sudije i čelnike lige da guraju „merengese” ka tituli
69 pregleda 7 komentar(a)
Real Madrid, Foto: Reuters
Real Madrid, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.05.2017. 12:26h

Fudbaleri Reala su u 2.30 nakon ponoći stigli na madridski trg Sibeles, gdje po tradiciji slave velike pehare.

Ovog puta je povod bila titula prvaka Španije, koja se čekala od 2012. godine, a u veličanstvenom slavlju se malo i pretjeralo.

Na meti su bili fudbaleri Barselone i Atletika, a u jednom trenutku je neko od igrača zapjevao: „Piqué, cabrón, saluda al campeón” („Pike, bitango, pozdravi šampiona”), što su prihvatili i navijači i njegovi saigrači.

Španski mediji nisu složni u ocjeni ko je sastavio te stihove, ali ističu da ih je prvi zapjevao Isko. Time su igrači Reala odgovorili na prozivke defanzivca Barselone, koji je više puta optužio sudije i čelnike lige da guraju „merengese” ka tituli.

„Kolćonerosima” su bili upućeni povici „Indijanci, kažite nam kako se osjećate”, čime su gradskog rivala prozivali za eliminaciju u polufinalu Lige šampiona, a onda su se igrači i navijači posvetili malo i sebi: „Idemo u Kardif”, „Ovako pobjeđuje Madrid”, „Kako da te ne volim”...

Na kraju je mikrofon uzeo i Kristijano Ronaldo i dao obećanje navijačima:

„Vidimo se ovdje da slavimo duodesimu (12. titulu prvaka Evrope”. Potrebni ste nam i vi da slavimo u Ligi šampiona”, poručio je CR7.

Bonus video: