Ne bismo dozvolili da se ovako ophode prema tebi

„Zaslužuješ stisak ruke, kakav i priliči protivniku koji je, nakon toliko godina, napustio teren”, piše u saopštenju koje je potpisano sa „tvoji najveći ‘neprijatelji’, iridućibili”
2 komentar(a)
Franćesko Toti, Foto: Beta/AP
Franćesko Toti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.05.2017. 11:08h

Kada su se od Franćeska Totija oprostili navijači Milana, to je malo kome bilo neobično, jer je Princ Rima poštovan u cijeloj Italiji.

Ali, kada su to uradile najvatrenije pristalice Lacija, javnost je bila u čudu.

„Iridućibili” (nesalomivi) su na utakmici sa Interom razvili transparent „Neprijatelji za cijeli život, pozdravljamo Franćeska Totija”, a danas su se otvorenim pismom obratili kapitenu omraženog gradskog rivala i čovjeku koji ih je mnogo puta „ranio”.

„Dostigao si ciljeve kojima si zaslužio respekt, koji nisi dobio od svojih navijača i kluba. Zbog toga nam je iskreno žao i nikada ne bismo dozvolili da se takav igrač ovako tretira u našem klubu. Nikada ne bismo u tišini posmatrali šta su radili i šta ti rade. Danas te niko ne brani, a to očito ne možemo ni mi”.

„Nema ljutnje za majice i šale koje ste nam posvetili, jer tako stoje stvari u Rimu. Ko zna kakav će epilog imati ova priča, ali u svakom slučaju zaslužuješ stisak ruke, kakav i priliči protivniku koji je, nakon toliko godina, napustio teren”, piše u saopštenju koje je potpisano sa „tvoji najveći ‘neprijatelji’, iridućibili”.

Bonus video: