Draško Božović se vraća u Budućnost

Božović (30) ponikao je na stadionu pod Goricom, sa "plavima" je osvojio i prvu titulu, 2008. godine, da bi se potom vratio 2011, nakon tri sezone provedene u Mogrenu
407 pregleda 5 komentar(a)
Draško Božović, Foto: Saša Bezarević
Draško Božović, Foto: Saša Bezarević
Ažurirano: 22.07.2018. 14:55h

Nekadašnji povremeni crnogorski reprezentativac Draško Božović sjutra će treći put u karijeri potpisati za Budućnost.

Božović (30) ponikao je na stadionu pod Goricom, sa "plavima" je osvojio i prvu titulu, 2008. godine, da bi se potom vratio 2011, nakon tri sezone provedene u Mogrenu.

Vraća se po drugi put, i to nakon šest godina.

U međuvremenu je igrao za Hapoel Ber Ševu (Izrael), Mladost, Domžale (Slovenija), Lovćen, dva puta Sutjesku, Rudar i Prištinu, čiji je dres nosio prošle sezone.

Dres seniorske reprezentacije Crne Gore oblačio je tri puta, a prije toga je 15 puta nastupio za mladu selekciju.

Božović je "all round" igrač, počeo je kao vezni, igrao je i desnog beka, da bi se u posljednje vrijeme pozicionirao na mjestu ofanzivnog veziste, blizu napadačima.

Pokušaće da pomogne Budućnosti u jurišu na domaće trofeje.

Podgoričani su glatko eliminisani od slovačkog Trenčina u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i sada im ostaje da se skoncentrišu na domaću scenu, gdje će pokušati da sruše dominaciju Sutjeske.

Osim trenera Zorana Govedarice, Budućnost su u dosadašnjem dijelu prelaznog roka pojačali Igor Ivanović (Sutjeska), Miloš Mijić (Sloboda Tuzla), Balša Boričić (Petrovac) i Mihailo Perović (Voždovac).

Bonus video: