Šćepanović godinu i po, Ognjanović deset mjeseci van fudbala zbog napada na sudije!

I 35-godišnji Šćepanović i 39-godišnji Ognjanović drastično su kažnjeni zbog napada na sudije
503 pregleda 3 komentar(a)
Marko Šćepanović, Foto: Savo Prelević
Marko Šćepanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.05.2018. 17:16h

Fudbaler Mladosti iz Lješkopolja Marko Šćepanović, najbolji igrač u Crnoj Gori 2015. godine i prvi strijelac šampionata u sezoni 2015/16, kažnjen je godinu i po zabrane igranja, dok je fudbaler Bokelja Dejan Ognjanović, eks reprezentativac Crne Gore, suspendovan na deset mjeseci, odlučila je Disciplinska komisija FSCG.

I 35-godišnji Šćepanović, nekadašnji igrač Budućnosti, podgoričke Mladosti, Iskre...., kao i 39-godišnji Ognjanović, bivši fudbaler Budućnosti i Partizana, drastično su kažnjeni zbog napada na sudije.

Šćepanović je suspendovan zbog "psovanja i vrijeđanja sudije Aleksandra Šćekića nakon isključenja po završetku utakmice 26. kola Druge lige Crne Gore između Mladosti i Otrant-Olympica", kao i zbog toga što je Šćekića "fizički napao na igralištu tako što ga je udario glavom u predjelu grudi".

Šćepanović se tu nije zaustavio, već je Šćekiću i prijetio, saopštila je Disciplinska komisija FSCG.

Ognjanoviću izrečena je kazna zabrane igranja u trajanju od deset mjeseci zbog "nesportskog ponašanja" i "zbog fizičkog napada u pokušaju na sudiju utakmice Nikolu Vođevića nakon isključenja na utakmici 27. kola Druge lige Crne Gore između Bokelja i Mladosti iz Lješkopolja".

Disciplinska komisija FSCG kaznila je zvaničnika Mladosti iz Lješkopolja Darka Mugošu zabranom obavljanja funkcija u trajanju od 30 dana i novčanom kaznom od 300 eura zbog "psovanja i vrijeđanja sudije Nikole Vođevića na poluvremenu utakmice Bokelj - Mladost Lješkopolje".

Bonus video: