Brazilci otkrili tim, Tite pred Srbiju: Jedna od dvije velike ekipe završiće turnir

Brazilski selektor Tite otkrio je da će u posljednjem meču grupe E na teren izaći isti tim koji je savladao Kostariku 2:0 u dramatičnom meču druge runde, golovima u 91. i 97. minutu
52 pregleda 3 komentar(a)
tite, Foto: Reuters
tite, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.06.2018. 14:50h

Brazil i Srbija sjutra u Moskvi igraju meč odluke za plasman u drugu fazu Mundijala.

Brazil ima četiri, Srbija tri boda - remi vodi „selesao“ u osminu finala, „orlovima“ je u igri samo pobjeda.

Brazilski selektor Tite otkrio je da će u posljednjem meču grupe E na teren izaći isti tim koji je savladao Kostariku 2:0 u dramatičnom meču druge runde, golovima u 91. i 97. minutu:

Alison; Fagner, Tijago Silva, Miranda, Marselo, Kazemiro, Vilijan, Paulinjo, Kutinjo, Nejmar, Gabrijel Žezus.

„Srbija ima opasne napadačke karakteristike u prekidima i šesnaestercu, mnogo tehnički darovitih igrača. Mi moramo da izbjegnemo da ulazimo u fizičku borbu, da pravimo faulove u opasnoj zoni, a da iskoristimo neke naše prednosti. Jedna od dvije velike ekipe završiće takmičenje, mi ćemo uraditi sve da ga nastavimo“, kazao je Tite.

Posao selektora Brazila nosi ogroman pritisak, a Tite ga se, kaže, oslobodio nakon pobjede nad Kostarikom koju je proslavio na „eksplozivan“ način.

„Plakao sam kada sam prvi put vodio reprezentaciju. Zvao sam suprugu i plakao. Sada sam pokazao neke druge emocije, a mislim da sam skinuo teret sa leđa, nakon prve pobjede na Mundijalu“, rekao je Tite.

Osvrnuo se i na Nejmara, njegove slabije partije u prva dva meča...

„Ja ne branim nikoga, ali Nejmar je tek izašao iz povrede. On nam je potreban. Pogledajte malo bolje utakmice i vidjećete kako se kretao, kako je pokrivao teren, koliko se trudio. On samo kroz utakmice može da nađe formu“, rekao je Tite.

Bonus video: