Oglasio se Jovetićev agent - Ramadani otkrio detalje u odnosima Sevilja - Jovetić - Inter

Kako navode španski mediji, Sevilja želi da spusti cijenu otkupa, a navodno je već poslala prvu ponudu Interu, koja je duplo manja od one koja stoji u ugovoru o pozajmici - šest miliona eura je početna cijena kluba iz Andaluzije
4 komentar(a)
Jovetić, Foto: Efe
Jovetić, Foto: Efe
Ažurirano: 18.05.2017. 14:06h

Sevilja do 30. maja može da aktivira klauzulu o otkupu ugovora Stevana Jovetića od Intera, kazao je Falji Ramadani, agent našeg fudbalera.

"Stevan želi da ostane, ali ne zavisi sve od njega. Jovetić je dao mnogo Sevilji, taj klub je dao mnogo njemu minulih mjeseci. Ostalo je još 12 dana da se Sevilja odluči da li će izdvojiti 13 miliona eura. To je cijena koja važi do 30. maja, poslije tog datuma svašta može da se dogodi, jer je Stevan igrač Intera", rekao je Ramadani.

Kako navode španski mediji, Sevilja želi da spusti cijenu otkupa, a navodno je već poslala prvu ponudu Interu, koja je duplo manja od one koja stoji u ugovoru o pozajmici - šest miliona eura je početna cijena kluba iz Andaluzije.

Teško je vjerovati da će Inter pristati na toliki popust, iako je u finansijskom škripcu, jer ima rok do 30. juna da riješi probleme vezane za ispunjavanje strogog Uefinog finansijskog fer-pleja.

Ono što je, dakle, izvjesno - povratak u Inter nije opcija.

"Mnogo klubova želi Jovetića, ali Sevilja ima prioritet", kazao je Ramadani.

Mediji su minulih dana javljali da problem nije obeštećenje, već plata crnogorskog reprezentativca, koja iznosi četiri miliona eura godišnje, što Sevilja ne može da plati...

Opet je, dakle, Jovetić u centru pažnje evropske fudbalske javnosti, a da li će biti jedna od zvijezda prelaznog roka, ili će se skrasiti u Sevilji - znaće se, izgleda, već krajem ovog mjeseca.

Bonus video: