Na korak od titule: Vešović detonator napada Rijeke

"Adut Rijeke za velike utakmice", "Marko Vešović detonator je igre Rijeke prema naprijed", "Rijeka pred titulom, Vešović strijelac"...
2 komentar(a)
Marko Vešović, Foto: NK Rijeka
Marko Vešović, Foto: NK Rijeka
Ažurirano: 18.05.2017. 09:45h

"Adut Rijeke za velike utakmice", "Marko Vešović detonator je igre Rijeke prema naprijed", "Rijeka pred titulom, Vešović strijelac"...

Komplimenti crnogorskom reprezentativcu smjenjuju se kao na traci u medijima u okruženju, nakon još jedne briljantne igre njegovog tima u pobjedi na gostovanju Slavenu (2:0), koja je Rijeku primakla istorijskoj tituli i prekidu dominacije Dinama.

A Vešović je bio asistent kod prvog gola Franka Andrijaševića u 14. minutu, da bi pogotkom u finišu poluvremena otklonio dileme oko pobjednika, na terenu na kojem Rijeka tri godine nije znala za pobjedu.

Rijeka za tri dana pred svojom publikom u pretposljednjem kolu protiv Cibalije ima meč loptu za titulu, jer ima pet bodova više od Dinama, kojem gostuje u posljednjem kolu 1.HNL-a.

"Fokusirani smo samo na sljedeći meč, i uopšte ne razmmišljamo od derbiju na Maksimiru. Mi igramo najbolje u Hrvatskoj, i nadamo se da ćemo nataviti u takvom ritmu. Nadamo se proslavi titule u narednom kolu pred našom publikom, ali to nije najvažnije. Najvažnije je da osvojimo prvu titulu. To je u Rijeci centralna tema i cijeli grad, na ulici u kafićima, svuda se samo priča o tome", naglasio je Vešović.

Njega nakon proslave titule čeka i vjenčanje u Budvi 3. juna, ali naš internacionalac ima još želja.

"Cilj mi je da igram na Mundijalu u Rusiji. Svjestan sam da imamo kvalitet da igramo sa svima u grupi, iako smo nakon sjajnog starta odigrali dvije loše utakmice u Jermeniji i Podgorici sa Poljskom", naglasio je Vešović.

Bonus video: