Pejović tuži Mladost - traže mu da vrati pare od operacije

"Tražili su mi da vratim 2.500 eura, koje su mi dali za operaciju koljena na kraju prošle sezone. Tužiću Mladost, iako nije toliko do novca, koliko do emocija i međuljudskih odnosa", kazao je Pejović
143 pregleda 3 komentar(a)
Luka Pejović, Foto: Luka Zeković
Luka Pejović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.05.2017. 09:38h

Bivši crnogorski reprezentativac Luka Pejović tužiće svoj nekadašnji klub, Mladost.

Nisu, međutim, u pitanju zaostala dugovanja, već nešto drugo.

"Tražili su mi da vratim 2.500 eura, koje su mi dali za operaciju koljena na kraju prošle sezone", kazao je Pejović, koji sada nosi dres Iskre.

"Ogorčen sam zbog takvog ponašanja ljudi iz Mladosti. Učestvovao sam u stvaranju najvećeg uspjeha u istoriji kluba, osvajanja titule šampiona, a vraćaju mi na ovakav način. U suštini, ne radi se toliko o parama koliko o međuljudskim odnosima i emocijama. U ovom slučaju, ništa od toga nije bilo", ističe Pejović.

Bivši igrač Grblja, Mogrena i poljske Jagjelonije zadobio je krajem prošle sezone, kao igrač Mladosti, povredu ligamenata koljena, zbog koje je pauzirao šest mjeseci.

"Tužiću Mladost, a da li će to biti preko FSCG ili Sindikata fudbalera, odlučiću uskoro. Ovo saopštavam jer želim da upozorim javnost u Crnoj Gori, ali i ljude iz FSCG, da se ne smiju ucjenjivati igrači koji se povrijede i da se moj slučaj više ne smije da se ponovi", istakao je Pejović.

Iz Mladosti nude svoju verziju priče, takođe vezanu za međuljudske odnose.

"Luki je isticao ugovor sa klubom taman kada se povrijedio. Mi smo bili maksimalno korektni što smo i pored toga odlučili da mu platimo operaciju u Zagrebu. Bila je to i neka vrsta zahvalnosti za sve što je pružio klubu. Usmeno smo se dogovorili i da nastavi saradnju sa nama. Umjesto toga, on je kada se oporavio u januaru došao da nam saopšti da prelazi u Iskru. Mislim da to nije bilo korektno sa njegove strane", kazao je član uprave Mladosti Miodrag Vukićević.

Bonus video: