Emisari Intera stižu u Sevilju da pitaju za Jovetića

Kako javlja "Gazeta delo sport", Ausilio će razgovarati sa čelnicima Sevilje o tome da li će klub iz Andaluzije platiti 14 miliona eura i otkupiti Jovetićev ugovor
0 komentar(a)
Jovetić, Foto: Sevillafc.es
Jovetić, Foto: Sevillafc.es
Ažurirano: 17.05.2017. 12:03h

Sportski direktor Intera Pjero Ausilio počeo je turneju po Evropi, u sklopu priprema za ljetnji prelazni rok, a jedna od stanica biće Sevilja.

Tema - Stevan Jovetić i njegov status u jednom od dva kluba.

Kako javlja "Gazeta delo sport", Ausilio će razgovarati sa čelnicima Sevilje o tome da li će klub iz Andaluzije platiti 14 miliona eura i otkupiti Jovetićev ugovor.

Razgovori će se obaviti narednih dana...

Španski mediji ranije su javili da nije sigurno da će Jovetić ostati u Sevilji, te da obeštećenje i nije problem, koliko su dva druga faktora.

Prvi je mišljenje budućeg trenera, nakon što je gotovo izvjesno da Sampaoli preuzima selekciju Argentine, a drugi je - Jovetićeva plata.

On, navodno, zarađuje godišnje četiri miliona eura, što španski klub ne može da plati.

Jovetić je u nedjelju, nakon meča sa Realom i sjajne partije na "Bernebeuu", rekao da će o svojoj budućnosti tek razgovarati sa ljudima iz Sevilje.

Pored Španije, direktor Intera posjetiće i Englesku, da bi pokušao da maksimalno poveća cijenu za Ivana Perišića, koga traži Mančester junajted.

Svratiće i do Pariza, ali ne da bi prodavao, već da bi pokušao da kupi nekog od igrača Pari sen Žermena - Di Mariju, Markinjoša ili Krihovjaka.

Bonus video: