Domaćin finala Kupa Srbije biće poznat nakon žrijeba!

Prvobitno je finale trebalo da se odigra na novosadskom "Karađorđu"
1 komentar(a)
Zvezda - Partizan, Foto: Beta-AP
Zvezda - Partizan, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 16.05.2017. 15:20h

Partizan i Crvena zvezda sastaće se 27. maja u finalu Kupa Srbije, a desetak dana prije utakmice se i dalje ne zna u kojem gradu će se odigrati "vječiti derbi".

Na startu sezone je određeno da se finalni meč igra na novosadskom "Karađorđu", a srpski mediji danas prenose da će se duel dva najveća kluba na prostorima bivše Jugoslavije ipak održati u Beogradu.

Razlog je bezbjednosni, jer "Karađorđe" teško može da ugosti dvije grupe navijača koje će iz svih gradova Srbije masovno krenuti ka Novom Sadu...

Drugo i još važnije je na kojem stadionu u glavnom gradu će se odigrati finale - Zvezdinom "Rajko Mitić" ili Partizanovom u Humskoj.

Odgovor bi trebalo da se dobije sjutra na sjednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, i to nakon što se obavi žrijeb za domaćinstvo, prenosi Sportski žurnal.

Partizan i Zvezda sastaće se u finalu Kupa prvi put još od 2001. godine kada su "crno-bijeli" do trofeja stigli golom Saše Ilića. Taj meč se igrao na Marakani...

U tom finalu na terenu su bila i četvorica crnogorskih igrača - Branko Bošković (Crvena zvezda), NIša Saveljić, Andrija Delibašić i Miladin Bečanović (Partizan).

Trener Partizana tada je bio sadašnji selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković.

Bonus video: