Demikelis završava karijeru

„Radujem se budućnosti. Uvijek ću navijati za Malagu i podržavaću ovaj klub sa tribina”, rekao je 36-godišnji Argentinac
0 komentar(a)
Martin Demikelis, Foto: Www.malagacf.com
Martin Demikelis, Foto: Www.malagacf.com
Ažurirano: 15.05.2017. 13:52h

Argentinski fudbaler Martin Demikelis rekao je danas da će igračku karijeru završiti na kraju ove sezone, poslije manje od četiri mjeseca otkako je potpisao ugovor s Malagom.

„Iskren da budem, nemam više snage u nogama da nastavim da igram. Dugujem vam svima zahvalnost, a posebno Malagi koja je pokazala vjeru u mene i dala mi želju da igram do ove tačke”, rekao je Demikelis na oproštajnoj konferenciji za novinare.

Ovaj 36-godišnji defanzivac karijeru je počeo u River Plati, a nastavio je u Bajern Minhenu, Malagi, Mančester sitiju i Espanjolu.

„Radujem se budućnosti. Uvijek ću navijati za Malagu i podržavaću ovaj klub sa tribina”, rekao je Demikelis, koji je emotivno podnio tu odluku.

On će predstojećeg vikenda protiv Real Madrida u 38. kolu Primere najvjerovatnije odigrati poslednji meč u karijeri. „Kraljevskom klubu” na tom meču na stadionu „Rosaleda” je potrebna pobjeda kako bi ovjerio šampionsku titulu.

Demikelis je upisao i 51 nastup za reprezentaciju Argentine za koju je postigao dva gola.

Bonus video: