Jovetić: Moja budućnost? Ne znam, pričaćemo; Navijači: Mora da ostane

"Moja budućnost? Ne znam, razgovaraćemo. Srećan sam što sam u Sevilji i onim što sam pokazao. U svakom trenutku dao sam sve što sam mogao", kazao je Jovetić nakon utakmice sa Realom
0 komentar(a)
Jovetić, Foto: Reuters
Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.05.2017. 20:34h

Španski mediji pisali su da Stevan Jovetić protiv Reala igra za svoju budućnost u Sevilji.

Ako od utakmice na "Bernabeuu" zavisi da li će Sevilja platiti Interu 14 miliona eura za otkup njegovog ugovora, dileme ne bi trebalo da bude.

Jovetić je postigao gol, nije imao sreće dva puta, kada su njegove sjajne udarce zaustavljala prvo stativa, zatim i prečka, a dva puta se ispriječio i Kejlor Navas.

Bio je ubjedljivo najbolji pojedinac svog tima, jedina svijetla tačka u ubjedljivom porazu 4:1

"Moja budućnost? Ne znam, razgovaraćemo. Srećan sam što sam u Sevilji i onim što sam pokazao. U svakom trenutku dao sam sve što sam mogao", kazao je Jovetić nakon utakmice sa Realom.

Od dolaska u Sevilju u januaru, Jovetić je postigao šest golova, pet u Primeri, a imao pet asistencija za gol.

A navijači su na društvenim mrežama gotovo jednoglasno poručili - Jovetić mora da ostane.

"Platili ste 15 miliona za Konopljanku, a ne možete 14 za Jovetića. Šta više treba da uradi", jedna je od poruka na tviteru, upućena čelnicima Sevilje.

"On je ubjedljivo najbolje što imamo", napisao je navijač Sevilje.

"Jovetić je nešto najbolje što se dogodilo Sevilji u posljednjih nekoliko godina", piše u poruci navijača kluba iz Andaluzije.

"Ako ne iskoristimo mogućnost da kupimo Jovetića, biće to jedna od najglupljih odluka u posljednjih 15 godina", još jedna poruka podrške našem asu.

Bonus video: