Jovetić protiv Reala "kupuje" ugovor sa Seviljom?

Kako navode španski mediji, Sevilja se dvoumi da li da aktivira Jovetićevu klauzulu ili da u ljetnjem prelaznom roku "napadne" centarfora Malage Sandra Ramiresa
1 komentar(a)
Jovetić, Foto: Marca.com
Jovetić, Foto: Marca.com
Ažurirano: 13.05.2017. 13:26h

Sevilja sjutra od 20 sati gostuje Realu, a španski mediji pišu danas da bi ta utakmica mogla da bude i prelomna za Stevana Jovetića i njegovu budućnost u klubu iz Andaluzije.

Iako je do skoro izgledalo da je samo pitanje formalnosti kada će Sevilja otkupiti njegov ugovor od Intera, situacija se promijenila odlaskom čovjeka koji ga je doveo (sportskog direktora Monćina) i sve izvjesnim odlaskom trenera koji ga je želio (Sampaoli je, izvjedno, budući seletor Argentine).

Kako navode španski mediji, Sevilja se dvoumi da li da aktivira Jovetićevu klauzulu ili da u ljetnjem prelaznom roku "napadne" centarfora Malage Sandra Ramiresa.

Sandro ima 21 godinu, dijete je Barselone, a u Malagi je ove sezone postigao 14 golova.

Do kraja Primere ostala su još dva kola, a sjutrašnji meč sa Realom je prilika da Jovetić pokaže da je zaslužio mjesto u Sevilji narednih godina, piše "Marka".

Jovetić je upravo na mečevima protiv Reala "kupio" navijače i čelnike kluba.

Utakmice sa madridskim klubom bile su njegove prve dvije u dresu Sevilje, a na obje je postigao gol.

Pogodio je na debiju u revanšu Kupa Španije, a samo nekoliko dana kasnije postigao gol za pobjedu u Primeri, i to u 92. minutu, kojim je prekinuo niz Reala od 40 mečeva bez poraza u svim takmičenjima.

"Jovetić je igrao 68 minuta protiv Reala i postigao dva gola. Ako neko zna, kako da se pobijedi Real onda je to on", ambiciozno najavljuje "Marka".

Realu je meč sa Seviljom od ogromne važnosti u borbi za titulu.

Real i Barselona su bodovno poravnati, s tim da Madriđani do kraja imaju tri, a Katalonci dvije utakmice.

Bonus video: