Argentinska posla na Ostrvu: Pogađa Aguero, pogađa i Iguain

Kun nosio Mančester siti do pobjede nad Arsenalom, Pipita postigao prve golove u dresu Čelsija
310 pregleda 0 komentar(a)
Serhio Aguero, Foto: Beta/AP
Serhio Aguero, Foto: Beta/AP

Serhio Aguero u ovom trenutku djeluje kao jedini igrač Mančester sitija koji je spreman da u svakom trenutku istupi i čuva titulu koju je na sve načine napao Liverpul.

"Građani" nekako pobjeđuju, a Argentinac daje golove na sve načine - protiv Arsenala je upisao het-trik, drugi u sezoni, a ukupno 10. u Premijer ligi.

Aguero je, takođe, ovo bio i 14. het-trik u dresu Mančester sitija. Ukratko - legenda!

Predstavljamo igrače koji su obilježili evropski fudbalski vikend.

GOLMANI

De Hea (Mančester junajted) - nije Junajted briljirao u Lesteru, ali je španski golman uvijek bio tu da odbrani vođstvo. Na kraju je i odbranio tri boda.

Donaruma (Milan) - podatak da je bio najbolji igrač "rosonera" protiv Rome jasno govori ko je dominirao u derbiju na "Olimpiku". Imao je dvije bravurozne odbrane...

ODBRANA

Odriozola (Real Madrid) - odmijenio je Danija Karvahala i bukvalno odigrao desno krilo protiv Alavesa. Solari je dobio još jednu bitnu opciju u rotaciji.

Larsen (Udineze) - pogotkom je najavio trijumf "zebri", ali su na kraju morale da se zadovolje remijem.

Ginter (Borusija Menhengladbah) - bio je neprelazan u pobjedi Borusije u Gelzenkirhenu.

SREDINA

Zaniolo (Roma) - biser italijanskog fudbala. "Azuri" odavno nisu imali vezistu koji toliko obećava.

Bejli (Bajer) - Bajern je dugo bio bolji rival u Leverkuzenu, sve dok Bejli nije poslao strijelu u mrežu iz slobodnog udarca i najavio preokret.

Fabregas (Monako) - "kneževi" su konačno pronašli način da pobijede. Iskusni Španac je dao gol za trijumf nad Tuluzom.

Kanales (Betis) - kada tvrda ekipa kakva je Atletiko izgubi u Primeri, to je uvijek vijest. Kanales je najzaslužniji što su "kolćonerosi" pali u Sevilji.

NAPAD

Rašford (Mančester junajted) - igra sa nevjerovatnih samopouzdanjem od kada ga vodi Ole Gunar Solskjer. Pogodio je jednom i to je bilo dovoljno za tri boda u Lesteru.

Aguero (Mančester siti) - Kun piše istoriju u Engleskoj. Protiv Arsenala je postigao 10. het-trik u Premijer ligi, ispred njega je samo Alan Širer sa 11.

Iguain (Čelsi) - početak u dresu Čelsija obećava. Vrijeme je da Pipita pokaže da nije zaboravio da igra vrhunski fudbal.

Žervinjo (Parma) - Parma je uhvatila Juve na "spavanju", nije mu bilo dovoljno ni vođstvo od 3:1. Bivši napadač Arsenala i Rome je znao kako da zablista u Torinu.

Dembele (Lion) - mladi tim Liona se ne boji nikoga. Nije ga impresionirao ni PSŽ, kojeg su srušili Dembele i kasnije Fekir iz penala.

Bonus video: