De Rosi: Ne znam da li ostajem u Romi

0 komentar(a)
Danijele de Rosi, Foto: Reuters
Danijele de Rosi, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.05.2017. 14:44h

Dok u Romi pripremaju program za oproštaj kapitena Franćeska Totija na posljednjoj utakmici, 28. maja sa Đenovom (sve ulaznice su danas rasprodate, na stadionu će biti 69 hiljada gledalaca, uz rekordan prihod ove sezone od preko dva i po miliona eura), iako on još uvijek nije zvanično potvrdio da završava karijeru, rimski klub bi naredne sezone odjednom mogao ostati i bez druge ikone kluba, zamjenika kapitena Danijelea de Rosija!

"Ne znam da li ostajem, nisam odlučio gdje ću igrati sljedeće sezone", izjavio je De Rosi za Skaj sports, odgovarajući na pitanje da li će nastaviri saradnju sa Romom.

De Rosiju na ljeto ističe ugovor, i već uveliko se vode pregovori o novom.

"Mislim da u ovom trenutku to i nije toliko važno. Bilo je momenata kada je bilo teže odlučiti se za ostanak, i ostati vezan za ovaj dres. To je ljubavna priča koja traje toliko dugo da ne zavisi od toga da li ću igrati ovdje ili negdje drugo", dodaje De Rosi.

"Još razmišljam puno o slkedećoj sezoni, kako kući, tako i sam sa sobom. Možda će mi pomoći more ovog ljeta, ali je moj odnos sa klubom dovoljno jak i ne može se prekinuti šta god da bude. To je sigurno, ali to ne govorim jer sam nešto odlučio, jer nisam", zaključio je vezista Rome, koji je, kao i Toti, čitavu karijeru do sada proveo u dresu "vučice".

Bonus video: