Poljski "mesar" o gaženju Iguaina: Dešava se...

“Moguće da sam zaslužio crveni karton, ali posljednji koji mogu o tome da pričaju su igrači Juventusa”, kazao je Glik za poljske medije
86 pregleda 0 komentar(a)
Glik, Foto: Reuters
Glik, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.05.2017. 16:28h

Kamil Glik je negativna figura evropske fudbalske scene, nakon revanša polufinala Lige šampiona, između Juventusa i Monaka.

Poljski defanzivac “činio je čuda” u duelu sa šampionom Italije, nagazio Gonsala Iguaina, zatim i Aleksa Sandra, navukao bijes igrača i navijača “stare dame”.

Svi njegovi prljavi startovi promakli su sudiji Kajpersu, ali ne i TV kamerama, pa je moguće da će nekadašnji igrač Torina biti kažnjen na osnovu snimaka.

Glik je danas kazao da je vjerovatno zaslužio isključenje, ali napomenuo da Juventus nikada ne smije da se žali na suđenje...

“Moguće da sam zaslužio crveni karton, ali posljednji koji mogu o tome da pričaju su igrači Juventusa”, kazao je Glik za poljske medije.

Očigledno da štoper Monaka nije zaboravio dane u Seriji A.

“Zna se dobro da Juventus konstantno ima pomoć sudija. Pogledajte samo šta se događalo na meču sa Torinom, prije nekoliko dana”, kazao je Glik, podsjetivši da je na gradskom derbiju igrač Torina Akva neopravdano isključen.

Ipak, očekivalo se da će se Poljak izviniti Iguainu – to se, ipak, nije dogodilo...

“Ne, nisam pričao sa njim. Nismo se sreli. Događaju se takve stvari u fudbalu, u žaru borbe. Nisam želio da isprovociram igrače i navijače Juventusa”, kazao je Glik.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri se, pomalo ironično, zahvalio Gliku na ponašanju poslije gola Mbapea za 2:1.

“Njegovo ponašanje nas je probudilo u trenucima kada smo izgubili koncentraciju. Hvala mu na tome”, kazao je Alegri.

Bonus video: