Prljavi Glik gazio po igračima Juventusa, pogledajte kako ga je ustrojio Mandžukić

Iguain srećom prošao bez povrede nakon što ga je nagazio Kamil Glik, i Aleks Sandro na meti poljskog štopera. Igračima Juventusa prekipjelo u finišu, naročito Mariju Mandžukiću
0 komentar(a)
Mandžukić, Foto: Reuters
Mandžukić, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.05.2017. 08:53h

Revanš polufinala Lige šampiona između Juventusa i Monaka pamtiće se po golovima Mandžukića i posebno Danija Alveša, po novoj sjajnoj predstavi Torineza, po golu koji je primio Điđi Bufon u Ligi šampiona nakon 600 minuta (Kilijan Mbape), ali i po neviđenoj brutalnosti Poljaka Kamila Glika, inače sjajnog štopera "kneževa".

Glik je iz nemoći bukvalno gazio po igračima "stare dame", što holandski sudija Bjron Kajpers nije sankcionisao.

U pitanju su, očigledno, neraščišćeni računi iz prošlosti - Glik je dugo, čak pet godina, nosio dres Juventusovog gradskog rivala Torina, bio je čak i kapiten, očigledno mu je "usađeno" da mrzi Juventine.

Ipak, ono što je radio tokom sinoćnjeg polufinalnog meča, prevazilazi sve granice.

Prvo je nagazio kopaćkom Gonsala Iguaina i svom snagom i silinom tijela se oslonio na Argentinca dok je ovaj ležao na travi, što je izazvalo pravi bijes igrača i navijača Juventusa, a promaklo je sudiji Kajpersu. Srećom, Iguain je izbjegao trežu povredu.

Glik se nije zaustavio, prosto je kidisao po terenu kako bi saplitao protivničke fudbalere. U samom finišu utakmice ničim izazvan je nagazio Aleksa Sandra, koji nije ni igrao za Juventus dok je on nosio dres Torina.

I to je promaklo sudiji Kajpersu, ali ne i Mariju Mandžukiću, koji se zaletio na Poljaka i zaprijetio mu "pogledom ubice", kako su napisali hrvatski mediji.

Mandžukić je, za razliku od Glika, dobio žuti karton,

Bonus video: