Talentovani Holanđanin na meti Junajteda

Sin legendarnog Holanđanina Patrika Klajverta je 2016. godine potpisao profesionalni ugovor sa Ajaksom, koji ističe narednog ljeta
0 komentar(a)
Džastin Klajvert, Foto: Twitter
Džastin Klajvert, Foto: Twitter
Ažurirano: 12.05.2018. 09:32h

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo planira da i ovog ljeta osvježi svoj sastav. Jedna od želja Portugalca je talentovani igrač Ajaksa Džastin Klajvert, piše The Guardian.

Ovaj list prenosi da su stali pregovori između Klajverta i Ajaksa oko novog ugovora, jer Holanđanin želi povećanje zarade sa sadašnjih 1,3 miliona na 1,5 miliona. Takođe, Klajvert želi da 20 odsto od budućeg transfera pripadne njemu i dodatnih 20 odsto njegovom menadžeru Minu Rajoli.

Sin legendarnog Holanđanina Patrika Klajverta je 2016. godine potpisao profesionalni ugovor sa Ajaksom, koji ističe narednog ljeta.

Džastin Klajvert imao je dobru sezonu u dresu "kopljanika", postigao je 10 golova na 30 utakmica, pa je privukao pažnju nekoliko evropskih klubova.

Osim Klajverta želje Murinja su i Sergej Milinković Savić, Fred, Žan Mišel Seri, Arturo Vidal i Marko Verati.

Ipak, da bi crvene đavoli pojačali sastav, neophodno je da neko od postojećeg igračkog kadra napusti tim. Mediji prenose da će sa Teatra snova otići Mateo Darmijan, Luk Šo, Dejli Blind i Entoni Marsijal.

Bonus video: