Ronaldo bi u Parizu zarađivao duplo više nego u Madridu

Navodno, Žorž Mendeš je već u razgovorima sa Pari sen Žermenom, a španski "As" donosi detalje - PSŽ bi mogao da ponudi Ronaldu 45 miliona eura po godini, što je duplo više nego što ima u Realu
0 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.05.2018. 09:34h

Ljetnja saga je počela i ko zna koliko će trajati - i danas svjetski mediji pišu o mogućem transferu Kristijana Ronalda iz Reala u Pari sen Žermen.

Nekoliko rečenica, u pogrešnom trenutku i na pogrešnom mjestu, kako je Portugalac kasnije i priznao, bile su dovoljne da krene lavina.

"Bilo je lijepo biti u Madridu svih ovih godina. Za nekoliko dana daću neke odgovore navijačima koji su me uvijek podržavali", kazao je Ronaldo nakon finala Lige šampiona.

Kasnije je ublažio stavove, ali ne i demantovao da ide.

Dok se on ne oglasi, priče ne staju.

Navodno, Žorž Mendeš je već u razgovorima sa Pari sen Žermenom, a španski "As" donosi detalje - PSŽ bi mogao da ponudi Ronaldu 45 miliona eura po godini, što je duplo više nego što ima u Realu.

"Samo je jedna prepreka - finansijski fer-plej. Ako PSŽ uspije da riješi finansijku papirologiju i zatvori konstrukciju, sve je moguće", piše "As".

Dosta novca "sveci" bi mogli da dobiju prodajom igrača, a očekuje se da će se na transfer listi naći Kavani, Di Marija i Guedeš.

Bonus video: