Toti: Kraj karijere? Znaćete na kraju sezone...

62 pregleda 0 komentar(a)
Franćesko Toti, Foto: Twitter
Franćesko Toti, Foto: Twitter
Ažurirano: 06.05.2017. 08:54h

Prije nekoliko dana je novi sportski direktor Rome Monći uradio ono što mnogi smatraju da nije bilo njegovo pravo - potvrdio da će Franćesko Toti na kraju sezone završiti karijeru.

Fudbalska javnost u Rimu, a i šire, smatra da je pravo na tu objavu imao jedino Toti, te da se Monći (spekuliše da su čelnici kluba to "podmetnuli" novom sportskom direktoru da uradi umjesto njih) "istrčao" i samim tim stvorio dodatnu tenziju oko oproštaja legende Rome i italijanskog fudbala, čime je klub pod vođstvom Amerikanaca još jednom iskazao nepoštovanje prema Totiju.

Kako o svemu tome razmišlja Toti, nije poznato, tek kapiten Rome se oglasio, ali nije ništa potvrdio o svom odlasku u penziju...

"Znaćete sve na kraju prvenstva. Ostala su još 23 dana. Kad ste već čekali čitavu godinu...", izjavio je Toti koji je zajedno sa Rađom Naingolanom prisustvovao košarkaškoj utakmice ekipe iz Rima, Virtusa protiv Ravene, u plej-ofu italijanske A2 lige.

Prije početka utakmice, kada se saznalo ko je specijalni gost, prolomio se gromki aplauz u dvorani.

Toti je od predsjednika košarkaškog kluba, Klaudija Totija (nisu rođaci, prvi čovjek Virtusa u prezimenu ima jedno "t" - Toti, dok se Franćesko preziva Totti) dobio dres na poklon, sa potpisima svih igrača...

Bonus video: