Đurović: Ne predajemo se, vrijeme je za prvi trijumf u Grblju

79 pregleda 0 komentar(a)
Marko Đurović, Foto: FK Lovćen
Marko Đurović, Foto: FK Lovćen
Ažurirano: 05.05.2017. 17:38h

Najubjedljivija pobjeda u sezoni, nad Petrovcem u nedjelju na Obilića poljani (6:0), puni jakim vjetrom jedra fudbalske lađe Lovćena.

Ipak, luka spasa je i dalje poprilično daleko – pet kola prije kraja, Cetinjani na desetom mjestu imaju 31 bod, četiri manje od Rudara, odnosno pet manje od Petrovčana, koji su trenutno na željenim pozicijama.

„Imamo kvalitet za Prvu ligu“ – uvjeren je golgeter „crvenih“ Marko Đurović, koji je ove sezone sedam puta tresao mrežu.

„Međutim, u situaciji smo da moramo da pobijedimo u svakom meču do kraja kako bismo ostali u eliti. Osim toga, zavisimo i od drugih rezultata, ali se ne predajemo.“

Lovćen mora da se vadi i na mjestima na kojima ranije nije znao za uspjehe. Recimo, u Grblju, u kome igraju u subotu u 29. kolu.

Teren u Donjoj Sutvari prethodnih sezona bio je uklet za „crvene“, koji u 14 posjeta nisu pobijedili, a u šest remija i osam poraza su postigli samo jedan gol.

„Mislim da je pravo vrijeme za prvi trijumf na terenu Grblja“ – prognozira 28-godišnji napadač.

„Naš rival je u odličnoj seriji, ali smo silno motivisani i puni samopouzdanja. Vjerujem u naš tim i nadam se da ćemo poslije ovog meča biti bliži opstanku.“

Bonus video: