Mijatović naljutio navijače Juventusa, odgovor stigao: Zaboravio si tvoj gol iz ofsajda

"Juventus je veliki klub, a ne gubitnički. Kada sam govorio o porazima, mislio sam na statističke podatke", rekao je Mijatović
80 pregleda 0 komentar(a)
mijatović, Foto: As.com
mijatović, Foto: As.com
Ažurirano: 04.05.2017. 20:28h

Izjava Peđe Mijatovića da će Real u finalu sigurno pobijediti Juventus, te da je poznato da "Juventus gubi u finalima", razljutila je navijače šampiona Italije.

"Zaboravljaš da si dao gol iz ofsajda", "Odakle hrabrost da se tako priča nakon krađe 1998", "Madridski pajac", samo su neki od komentara na društvenim mrežama, koji su upućeni strijelcu jedinog gola u finalu u Amsterdamu prije 19 godina, kojim je Real došao do titule čekane 32 godine.

Mijatović je večeras u razgovoru za italijanski "Premium sport" pojasnio svoju izjavu:

"Juventus je veliki klub, a ne gubitnički. Kada sam govorio o porazima, mislio sam na statističke podatke", rekao je Mijatović.

I Peđa je apsolutno u pravu - Juve je čak šest puta poražen u finalima Lige (Kupa) šampiona.

Izgubio je od Barselone (2015), Milana (2003), Reala (1998), Borusije Dortmund (1997), Hamburgera (1983) i Ajaksa (1973).

Osvojio je dvije titule - 1996. i 1985. godine.

"Real je blagi favorit, ali finalni mečevi su uvijek posebni. Biću u Kardifu, kao madridista, ali i kao čovjek kome je fudbal sve i koji će uživati u velikoj utakmici", kazao je Mijatović.

To što niko nikada nije odbranio trofej, za Mijatovića ne znači ništa:

"Prije ili kasnije, neko će to uraditi".

I na kraju, Mijatović je odgovorio na pitanje da li je čuveni gol za "septimu" bio iz ofsajda:

"Ne, nije bio ofsajd. Uostalom, nijedan igrač Juventusa nije podigao ruku i signalizirao. Čist gol", kazao je Mijatović za italijanske medije.

Bonus video: