Peđa Mijatović: U finalu Lige šampiona Real će pobijediti Staru damu

"Nemam dilemu da će Real pobijediti Atletika i na "Visente Kalderonu", a što se tiče Juventusa, zaista moram da pohvalim njihovu igru. Stara dama je ozbiljan tim, koji se gotovo savršeno brani, a posjeduje i vrhunski kvalitet. Međuitim, Juventus gubi u finalima, to je poznato", kazao je Mijatović
0 komentar(a)
Predrag Mijatović, Foto: Www.radiogoal24.it
Predrag Mijatović, Foto: Www.radiogoal24.it
Ažurirano: 04.05.2017. 10:00h

Istoriju najvećeg kluba na svijetu, Real Madrida, na pobjednički put vratilo je finale Lige šampiona 1998. godine, u kojem je sa 1:0 na "Amsterdam areni" savladan Juventus.

Jedini pogodak za sedmu titulu prvaka Evrope "merengesa" tada je postigao Crnogorac, Peđa Mijatović, koji je Realu donio sedmu titulu, ali na koju se čekalo čak 32 godine.

A to se u Španiji ne zaboravlja.

Na pomolu je novi sudar u finalu sa Juventusom i zato je Mijatović bio specijalni gost čuvenog radija "Cadena Ser".

"Nemam dilemu da će Real pobijediti Atletika i na "Visente Kalderonu", a što se tiče Juventusa, zaista moram da pohvalim njihovu igru. Stara dama je ozbiljan tim, koji se gotovo savršeno brani, a posjeduje i vrhunski kvalitet. Međuitim, Juventus gubi u finalima, to je poznato", kazao je Mijatović.

On ne sumnja da će te dvije ekipe igrati fianle u Kardifu 3. juna.

"Za obje ekipe taj će okršaj doći u sjajnom trenutku. Ipak, smatram da će sreća biti na strani Zinedina Zidana i da će to biti prevaga u finalu. Juventus je izgubio i finale prije dvije godine, a Real svaki put dobije u finalu", konstatovao je Mijatović.

On se osvrnuo i na probleme koje sa publikom ima najbolji igrač Reala Kristijano Ronaldo, koji je najbolji strijelac u istoriji polufinala Lige šampiona.

"Ne želim da se koplja lome na Kristijanu. Tačno je da ne ostavlja bez daha svojim nastupima kao prije, ali uprkos tome on postiže mnogo golova", zaključio je MIjatović.

Bonus video: