Kjelini: Monako ima strašan tim, ali mi želimo trofej

"Liga šampiona je naš glavni cilj još od početka ove sezone. Svi znamo mjesto i vreme finala, ali prije nego što krenemo da razmišljamo o tome moramo da se koncentrišemo na dvomeč sa Monakom", rekao je Kjelini
50 pregleda 0 komentar(a)
Kjelini, Foto: Reuters
Kjelini, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.05.2017. 14:05h

Fudbaler Juventusa Đorđo Kjelini rekao je danas da je glavni cilj njegove ekipe u ovoj sezoni osvajanje Lige šampiona, kao i da dvomeč s Monakom u polufinalu neće biti lak.

"Liga šampiona je naš glavni cilj još od početka ove sezone. Svi znamo mjesto i vreme finala, ali prije nego što krenemo da razmišljamo o tome moramo da se koncentrišemo na dvomeč sa Monakom, za koji znamo da neće biti lak. Sa njima nema šale", rekao je Kjelini za francuske medije.

Juventus će sjutra od 20.45 gostovati Monaku u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

"Kada je obavljen žrijeb, neki ljudi su rekli 'biće lako', ali oni ne znaju fudbal. Pažljivo sam pratio njihove rezultate u poslednjih nekoliko mjeseci. Primijetio sam da nisu stali ni u jednom trenutku, imaju nevjerovatnu sezonu, s nevjerovatnom statistikom u prvenstvu Francuske i sjajan put u Evropi", rekao je Kjelini.

Itlijanski defanzivac imao je samo riječi hvale za njihovog sjutrašnjeg rivala.

"Napravili su zaista sjajne rezultate ove sezone u Ligi šampiona, sjetite se samo Mančester junajteda i Borusije Dortmund. Zaslužuju mkasimalno poštovanje. Imaju dosta mladih igrača koji su dostigli veoam visok nivo", rekao je Kjelini.

Ovi timovi već su se 1998. godine sastajali u polufinalu Lige šampiona. Juventus je tada pobijedio u Torinu sa 4:1, dok je u revanšu bilo 3:2 za Monako, pa je italijanski tim prošao u finale, gdje je poražen od Real Madrida.

Prije dvije godine Juventus i Monako su takođe odmjerili snage u četvrtfinalu, a "stara dama" je slavila ukupnim rezultatom 1:0.

Bonus video: