Rajola ponudio Donarumu Interu!

"Da li ste zainteresovani za mog klijenta po isteku ugovora?", navodno je Rajola pitao čelnike Intera
2 komentar(a)
Đanluiđi Donaruma, Foto: Reuters
Đanluiđi Donaruma, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.04.2017. 08:57h

Nema gradskih rivala u Evropi i svijetu koji su češće razmjenjivali igrale, kao što su proteklih godina radili Milan i Inter, bez dramatičnih situacija, kao što je to slučaj, istina mnogo rjeđi, kod drugih gradskih rivala.

Da li će to ostati praksa i kod novih, kineskih vlasnika dva kluba, ostaje da se vidi, tek na pomolu je veliki transfer, koji bi mogao itekako da naljuti navijače Milana - poznati menadžer Mino Rajola, naime, ponudio je Interu supertalentovanog golmana Đanluiđija Donarumu, objavio je rimski Korijere delo sport!

"Da li ste zainteresovani za mog klijenta po isteku ugovora?", list je formulisao kako je otprilike glasilo pitanje Rajole.

"Razgovarajmo o tome", navodno je glasio odgovor iz Intera, prenosi italijanski list.

Donarumi ugovor ističe u ljeto 2018. godine, u januaru iduće godine, po pravilima, biće u mogućnosti da potpiše za bilo koji drugi klub.

Rajola već godinama ne posluje sa Interom, ali dolaskom kinenskog Suninga na čelo kluba, kojeg je nedavno pohvalio, Rajola ima interes da otvori sebi i svojim klijentima novo tržište.

Potez Rajole, poznatog po odličnim ugovorima za svoje klijente (Ibrahimović, Pogba, Baloteli...), je dio šire strategije, očigledno šeli da ispita teren kod najvećih evropskih klubova kada su konkretne ponude za Donarumu u pitanju.

Kada sakupi ponude, Rajolina pozicija i u odnosu na Milan, koji počev Donarume želi da pravi ekipu za novi ciklus, bila bi znatno povoljnija, jer će Milan morati da se "otvori" koliko treba kako bi zadržao svog mladog asa.

Međutim, osim ponude za zaradu Donarume, o novom ugovoru odlučivaće i provizija koja sljeduje Rajolu...

Bonus video: