Barselona "steže obruč" oko Veratija

0 komentar(a)
Marko Verati, Foto: Reuters
Marko Verati, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.04.2017. 09:44h

Barselona "steže obruč" oko Marka Veratija. Kako prenosi Mundo Deportivo, menadžer italijanskog fudbalera se, navodno, sreo sa čelnicima Barselone prilikom meča četvrtfinala Lige šampiona između Barselone i Juventusa, kako bi precizirao određene detalje u pregovorima, i spremio strategiju da ga odvede iz Pari Sen Žermena u Barselonu.

List navodi da je to bio drugi susret menadžera Veratija i predstavnika Barselone, nakon onog koji se dogodio za vrijeme meča u osmini finala Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Barselone, čiji su čelnici i tada saopštili menadžeru da žele Veratija na Kamp Nou, nakon pet sezona u PSŽ-u.

Mundo Deportivo navodi da sad treba nagovoriti Parižane da se odreknu usluga jednog od svojih najboljih igrača, koji, navodno, jedva čega da nađe novi izazov u karijeri, a Barselona sa Mesijem, Nejmarom, Suaresom i ostalima bi bio idealan...

"Odlazak Veratija? To bi bio težak udarac. Mislim da ga PSŽ neće pustiti, veoma je teško odreći se igrača poput Veratija i Markinjosa. To su igrači koji odlično igraju, a mogu još da napreduju. Mladi su, bilo bi suludo pustiti ih da idu", rekao je nedavno as Parižana, Di Marija.

Bonus video: