Milovan Rajevac preuzeo Tajland

Rajevac je bio jedan od kandidata za klupu Crne Gore po odlasku Branka Brnovića, prije nego što je FSCG odabrao Ljubišu Tumbakovića
0 komentar(a)
Milovan Rajevac, Foto: Reuters
Milovan Rajevac, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.04.2017. 11:25h

Bivši kandidat za selektora Crne Gore Milovan Rajevac preuzeo je reprezentaciju Tajlanda.

Potpredsjednik FS Tajlanda Vitaja Laohakul rekao je da je ugovor sa 63-godišnjim trenerom potpisan na godinu i da će Rajevac početi da radi 4. maja.

"Tajlandski fudbal je u transformaciji, a to je i prilika novom treneru da se dokaže", rekao je on.

Rajevac je na klupi zamijenio Kjatisaka Senamuanga, koji je prošlog mjeseca podnio ostavku zbog kritika javnosti i loših rezultata u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

"Izabrali smo Rajevca zbog njegove vizije i prethodnog rada u azijskom fudbalu. Procjenjivaćemo ga svakodnevno. Osim rezultata, uzećemo u obzir i način igre", naveo je Vitaja.

Rajevac je tokom karijere trenirao Borac iz Čačka, užičku Slobodu, Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Al-Sad, Al-Ali, Rudar iz Velenja, kao i reprezentacije Gane, Katara i Alžira.

On će na klupi Tajlanda debitovati u prijateljskoj utakmici protiv Uzbekistana 6. juna u Taškentu, a sedam dana kasnije Tajland će u kvalifikacijama za Mundijal igrati protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata u Bangkoku.

Rajevac je bio jedan od kandidata za klupu Crne Gore po odlasku Branka Brnovića, prije nego što je FSCG odabrao Ljubišu Tumbakovića.

Bonus video: