Venger: Već smo okrenuti prelaznom roku

"Moja budućnost je u drugom planu, ovdje pričamo o budućnosti kluba. Već sastavljamo listu potencijalnih pojačanja, to je najvažnije pitanje", kazao je Venger
1 komentar(a)
Arsen Venger, Foto: Reuters
Arsen Venger, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.04.2017. 16:24h

Engleska javnost i dalje čeka odluku Arsena Vengera kada će se definitivno znati ostaje li u Arsenalu i po završetku sezone.

Posljednja dešavanja bi mogla da daju odgovor na pitanje, jer je Francuz priznao da već misli na ljetnji prelazni rok, iako je ostao misteriozan.

"Do posljednjeg dana u Arsenalu ću raditi na tome kako da ovaj klub bude bolji i u sadašnjosti i u budućnosti", rekao je Venger, kojem ugovor ističe na kraju sezone.

On je u februaru rekao da će konačnu odluku saopštiti u martu ili aprilu, a kasnije je dodao "sve će se brzo znati".

Potom je uslijedilo pitanje sastavljeno iz tri dijela - da li ima novosti o njegovoj budućnosti, zna li kada će objaviti odluku i mogu li rezultati u finišu sezone da ga natjeraju da se predomisli...

"Odgovor na sva tri pitanja je - ne", istakao je Venger i dodao:

"Moja budućnost je u drugom planu, ovdje pričamo o budućnosti kluba. Već sastavljamo listu potencijalnih pojačanja, to je najvažnije pitanje", kazao je Venger.

Ključne teme su i da li će ostati Aleksis Sančes i Mesut Ozil, kao i Olivije Žiru.

"Pročitao sam da se Marsej interesuje za Žirua, ali ja za to ne znam. Kako god, želimo da Olivije ostane u Arsenalu", poručio je Venger.

Engleski mediji se pitaju - da li se ovako ponaša menadžer koji za mjesec i po više neće biti menadžer Arsenala?

Bonus video: