Juve spreman da se suoči sa opasnošću iz Kneževine

Nadam se i vjerujem da ćemo biti spremni i da ćemo pokazati pun potencijal. Čeka nas veoma mlad tim koji mnogo trči, što je komplikovana stvar", rekao je Pavel Nedved
0 komentar(a)
Nedved, Foto: Reuters
Nedved, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.04.2017. 14:05h

Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved, bivši legendarni fudbaler tog tima, rekao je da je Juve spreman da se suoči sa Monakom i da očekuje da u polufinalu Lige šampiona pokaže pun potencijal.

"Bilo je teško reći koga želite za protivnika jer je ovo takmičenje pokazalo da ne postoji pravo na grešku. Nadam se i vjerujem da ćemo biti spremni i da ćemo pokazati pun potencijal. Čeka nas veoma mlad tim koji mnogo trči, što je komplikovana stvar", rekao je Nedved poslije žrijeba.

Nekadašnji fudbaler Monaka Ludovik Žili obećao je da će igrači dati sve od sebe da naprave korak dalje.

"Mi nemamo šta da izgubimo, a možemo da dobijemo mnogo. Znam da će momci ostaviti sve na terenu da iznenade Juventus", rekao je Žili.

Predsjednik Monaka Vadim Vasiljev nazvao je Juventus "teškim protivnikom" i podsjetio na duel dva kluba pre dve godine.

"Juventus je težak protivnik. To će biti revanš, jer nas je Juventus eliminisao u četvrtfinalu pre dve godine. Oni su jači nego tada, ali i mi smo. Biće lijepe utakmice", kazao je Vasiljev.

Prve utakmice polufinala igraće se 2. i 3. maja, a revanši nedelju dana kasnije. Drugi polufinalni par čine Atletiko i Real.

Bonus video: