Ronaldo i Ramos izabrali pojačanje: Levandovski!

"As" piše da su mu Ronaldo i Ramos jasno stavili do znanja da bi Real bio pravi tim za njega i da je toliko dobar da zaslužuje da igra u najvećem klubu na svijetu
0 komentar(a)
levandovski, Foto: Reuters
levandovski, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.04.2017. 07:27h

Prve zvijezde Reala - Ronaldo i Ramos - poručili su Robertu Levandovskom da bi željeli da ga vide sa njima u timu, javlja španski "As".

List piše da su dva najuticajnija igrača u madridskom klubu razgovarali kratko sa poljskim golgeterom nakon meča u Ligi šampiona, kao dio velike akcije Florentina Peresa da dovede jednog od najboljih napadača na svijetu.

"As" piše da su mu Ronaldo i Ramos jasno stavili do znanja da bi Real bio pravi tim za njega i da je toliko dobar da zaslužuje da igra u najvećem klubu na svijetu.

Navodi se i da je predsjednik Peres razgovarao sa porodicom asa Bajerna, čak i sa njegovom suprugom, dok je Robertovoj sestri poklonio dres - Reala.

Real je već pokušavao da dođe do Levandovskog, i to u januaru i na ljeto 2015. godine, ali Bajern nije želio ni da razgovara, a fudbaler nije razmišljao o odlasku iz Minhena.

Samo velike asove Real zove dva puta, a Poljak je, nedavno, u intervjuu poljskoj televiziji priznao da govori španski jezik.

Bonus video: