Rudar mijenja trenere kao na traci: Lešnjak na bolovanju, kormilo Dragićeviću!

Lešnjak je zvanično na „bolovanju“, ali se čini da bar do kraja tekuće sezone taj status neće mijenjati pa se, shodno tome, neće ni vraćati pod Golubinju. Stoga će, do daljnjeg, treninge voditi Radisav Dragićević,
0 komentar(a)
Milan Lešnjak Rudar, Foto: Boris Pejović
Milan Lešnjak Rudar, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 20.04.2017. 17:47h

Rudar polako postaje apsolutni crnogorski rekorder u brzini promjena trenera. Nakon što su u proteklih 50-tak zvaničnih utakmica na klupu sjedali, pa sa nje odlazili dva puta Mirko Marić i po jednom Srđan Bajić i Dragan Radojičić, izgleda da je ista sudbina zadesila i Milana Lešnjaka koji, očigledno, nije ispunio očekivanja Uprave kluba.

Doduše, on je zvanično na „bolovanju“, ali se čini da bar do kraja tekuće fudbalske sezone taj status neće mijenjati pa se, shodno tome, neće ni vraćati pod Golubinju.

Stoga će,do daljnjeg, treninge voditi Radisav Dragićević, donedavno trener Iskre, nekadašnji strateg Budućnosti, koji je već stigao u najsjeverniji crnogorski grad da pripomogne ekipi.

Njegov osnovni zadatak biće da malo razmrda fudbalere i unese dodatnu energiju kako bi Pljevljaci u finišu prvenstva izbjegli direktno ispadanje iz lige ili, u povoljnijoj varijanti, baraž. A možda, čak, osigurali i plasman u finale Kupa. Dakle, nimalo lak posao za 45-godišnjeg stručnjaka koji će u ulozi pomagača debitovati već u subotu kada u Pljevlja stiže Lovćen.

Nakon 26 odigranih utakmica Rudar je osmi na tabeli, samo tri boda udaljen od zone ispadanja i četiri od zone spasa. U polufinalu Kupa Crne Gore, poslije pljevaljskih 1:1, čeka ga revanš sa Grbljem u Radanovićima.

Bonus video: