Žardim: Napašćemo svakog rivala

Monako je jedini u istoriji Lige šampiona do polufinala došao sa najmanje tri postignuta gola u svakoj utakmici nokaut faze
1 komentar(a)
Leonardo Žardim Monako, Foto: Reuters
Leonardo Žardim Monako, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.04.2017. 14:35h

Trener fudbalera Monaka Leonardo Žardim bio je izuzetno zadovoljan igrom svog tima u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Borusije Dortmund i dodao da će i u polufinalu igrati napadački sa željom da se plasira u finale najjačeg evropskog takmičenja.

"Svi igrači su sinoć igrali na visokom nivou i veoma sam srećan što je to tako i na ovom nivou ih ne možete ograničavati. Nisu predstavljali samo sebe već ijcelu državu, a Francuska nije navikla da ima tim u ovoj fazi takmičenja", rekao je Žardim.

Monako je sinoć pobijedio Borusiju Dortmund sa 3:1 i tako ukupnim rezultatom 6:3 izborio plasman u polufinale Lige šampiona.

"Sinoć je moglo da bude 5:3 ili 6:3, jer su oba tima imala šanse. Znali smo da oni žele što više prostora dok igraju i mi smo to iskoristili kao našu prednost. Odigrali smo veoma dobru utakmicu, kontrolisali smo je i bili smo ambiciozni. Uvijek idemo na gol više, to je ono kako mi igramo, to je u našem DNK" , rekao je Žardim.

Pored Monaka u polfinale Lige šampiona plasirali su se Real Madrid, Atletiko Madrid i Juventus.

"Protiv koga god da igramo, to će biti meč sa iskusnim timom. Siguran sam da nas svi priželjkuju na žrijebu u petak, ali naša ambicija je da uživamo u igri, da pokažemo napadački kvalitet koji posjedujemo. To je ono što mi radimo", rekao je Žardim.

Bonus video: