Crna Gora izgubila od Azerbejdžana nakon penala

1 komentar(a)
Mlađa ženska kadetska reprezentacija, Foto: FSCG
Mlađa ženska kadetska reprezentacija, Foto: FSCG
Ažurirano: 19.04.2017. 13:15h

Mlađa ženska kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je nakon jedanaesteraca od selekcije Azerbejdžana u meču drugog kola UEFA razvojnog turnira koji se održava u našoj zemlji.

Meč odigran na stadion FK "Kom" u Podgorici u regularnom toku završen je rezultatom 1:1.

U drugom meču selekcija Bosne i Hercegovine upisala je trijumf sa 2:1 u odmjeravanju snaga sa vršnjakinjama iz Kazahstana.

Azerbejdžanke su dobro počele meč i došle do prednosti nakon 15 minuta igre - mrežu našeg tima zatresla je Minara Gozalova.

Na odgovor naše selekcije čekalo se do 65. minuta kada je Jelena Krličić snažnim udarcem sa više od 20 metara zatresla mrežu protivničkog gola.

U penal seriji koncentrisanije i preciznije bile su reprezentativke Azerbejdžna što im je omogućilo da trijumfuju sa 5:4.

"Odigrali smo dobro i današnji susret, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo konstantno vršili pritisak na odbranu i gol protivnika. Pored postignutog pogotka imali smo nekoliko dobrih situacija da dođemo do pobjede. Nismo uspjeli da u regularnom vremenu postignemo drugi pogodak, pa smo na kraju izgubili nakon penala. Ipak, najvažnije je da smo i na ovoj utakmici dali priliku svim djevojkama da igraju i da su one vrlo dobro iskoristile ukazano povjerenje", rekao je selektor Derviš Hadžiosmanović.

Naredni meč na turniru naša selekcija odigraće u petak u 11 časova na terenu Trening kampa FSCG protiv Bosne i Hercegovine.

Bonus video: