Mogu li "milioneri" nakon svega u polufinale?

"Nadam se da je sve što se dogodilo prošle sedmice iza nas i da će se sada misliti samo na fudbal", rekao je trener Monaka Leonardo Žardim
0 komentar(a)
Tomas Tuhel Borusija Dortmund, Foto: Reuters
Tomas Tuhel Borusija Dortmund, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.04.2017. 11:03h

Monako brani prednost od 3:2 u revanšu proti Borusije i ko god da prođe iz ovog dvomeča će se pamtiti samo dešavanja pred prvu utakmicu kada je eksplozivima napadnut autobus "milionera".

Samo srećom je izbjegnuta tragedija, a Monako je na "Signal Iduna parku" iskoristio to što gotovo nijedan igrač Borusije nije bio mentalno spreman da igra utakmicu.

"Nadam se da je sve što se dogodilo prošle sedmice iza nas i da će se sada misliti samo na fudbal. Imamo prednost iz prve utakmice, ali ona nije velika. Zato opuštanja ne smije da bude", rekao je trener Monaka Leonardo Žardim.

Borusija je čak bila blizu i da se povuče iz Lige šampiona, a sada ima šansu da ode u polufinale.

"Vjerujem da je ekipa spremna da odigra ovu važnu utakmicu i da pokuša da napravi preokret. Imali smo mnogo problema u prvom meču, Monako je odličan tim i znao je kako da iskoristi prostor koji smo mu ostavili. Ko je bliži polufinalu? Monako, jer je pobijedio u prvoj utakmici", diplomatski je odgovorio trener Borusije Tomas Tuhel.

Bonus video: