Junajted bolji od Čelsija, Totenhem na minus četiri od lidera

"Đavoli" prekinuli seriju od 12 mečeva bez pobjede protiv "plavaca"
2 komentar(a)
Markus Rašford, Foto: Reuters
Markus Rašford, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.04.2017. 17:06h

Šest kola prije kraja borba za titulu u Premijer ligi je oživjela - zahvaljujući velikoj seriji pobjeda Totenhema i padu forme Čelsija razlika između dva tima na prve dvije pozicije iznosi svega četiri boda!

Da "plavci" nisu moćni kao što su bili do prije mjesec pokazalo se i u derbiju na "Old trafordu" - i oslabljeni Mančester junajted je bio bolji od lidera sa rutinskih 2:0.

Žoze Murinjo je pred meč riješio da odmori Zlatana Ibrahimovića i Henriha Mhitarjana (Šveđanin ušao u finišu), ali je dočekao da razliku napravio Markus Rašford koji je pokazao da odbrana Čelsija, koliko god bila dobra ove sezone, ima limite.

Talentovani napadač je postigao prvi gol na meču u 7. minutu nakon asistencije Andera Erere, a koliko je Čelsi bio loš u ovom meču govori i to da je u prvom poluvremenu imao samo jedan šut ka Davidu de Hei.

Nije se mnogo toga promijenilo ni u nastavku, pa je Antonio Konte morao da se suoči sa jednom od najslabijih partija svoje ekipe u sezoni.

All Goals & Highlights - Manchester United 2-0... by ZidaneHD

Goste je dodatno presjekao drugi gol Junajteda - postigao ga je Erera u 49. kada je lopta uz pomoć defanzivaca Čelsija prevarila Asmira Begovića.

Junajted je ponovo peti na tabeli i ima četiri boda i meč manje od četvrtoplasiranog Mančester sitija.

Uz to, Mančester je prekinuo seriju od 12 mečeva bez pobjede u duelima sa Čelsijem...

Liverpul je danas savladao VBA sa 1:0. Izvještaj sa te utakmice pročitajte OVDJE.

Bonus video: