Pada li rekord - Real i Siti daju 130 miliona za Monakovog tinejdžera?

"Marka" javlja da je Real u prednosti, zbog tradicije, jer bi Monaku imponovalo da Mbape karijeru nastavi u najtrofejnijem evropskom klubu
61 pregleda 0 komentar(a)
Kilijan Mbape, Foto: Reuters
Kilijan Mbape, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.04.2017. 15:22h

Evropa je poludjela za Kilijanom Mbapeom, 18-godišnjim napadačem Monaka, mladićem koji je prošle godine u ovo vrijeme igrao za omladinsku reprezentaciju Francuske, a na ljeto će možda postati najskuplji fudbaler svih vremena.

Ugledni sportski mediji javljaju da su dva kluba ostala u konkurenciji za potpis novog Tijerija Anrija - Real i Mančester siti.

A, kada se dva tako velika i bogata kluba nadmeću za igrača, onda i njegova cijena raste.

Mbape ima ugovor sa Monakom do 2019. godine, nije, dakle, u pitanju toliko čvrst ugovor, pa je gotovo izvjesno da će ga klub iz Kneževine pustiti da ode, ali za cifru od 130 miliona eura!

"Marka" javlja da je Real u prednosti, zbog tradicije, jer bi Monaku imponovalo da Mbape karijeru nastavi u najtrofejnijem evropskom klubu.

Ovog ljeta su predsjednički izbori u Realu, a Florentino Peres u izbornim godinama uvijek dovede top-pojačanje, što bi Mbape, bez sumnje, i bio.

Mbape se ove sezone ustalio u prvom timu Monaka, a reputaciju super-talentovanog napadača stekao je golovima protiv Mančester sitija i Borusije Dortmund u Ligi šampiona.

Bonus video: