Sampaoli rekao da Argentini, stigao žestok odgovor Sevilje!

Problem bi, doduše, mogla da napravi Sevilja koja traži milion i po na ime obeštećenje da bi Sampaoli godinu prije isteka ugovora napustio "Sančes Pishuan"
2 komentar(a)
Sampaoli, Foto: Reuters
Sampaoli, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.04.2017. 18:25h

Epizoda Horhea Sampaolija u Sevilji se izgleda bliži kraju, prenosi Mundo deportivo.

Sampaoli je u pregovorima sa Fudbalskim savezom Argentine i veoma je blizu da preuzme nacionalni tim zemlje u kojoj je rođen.

"Marka" tvrdi da je Sampaoli već rekao da pristaje da postane trener "gauočosa".

Navodno, predsjednik FS Argentine Klaudio Tapija stiže u subotu u Španiju, a nakon meča Sevilje i Valensije na "Mestalji" razgovaraće se Sampaolijem.

Tapija je planirao da se vidi i sa Dijegom Simeonem za vikend, ali je trener Atletika obacio mogućnost da dođe na klupu nacionalnog tima.

Argentina nema selektora nakon što je smijenjen Edgardo Bausa, a kako stoje stvari njegov nasljednik će biti Sampaoli koji je više puta rekao da sve može u karijeri, ali ne i da odbije Argentinu.

Problem bi, doduše, mogla da napravi Sevilja koja traži milion i po na ime obeštećenje da bi Sampaoli godinu prije isteka ugovora napustio "Sančes Pishuan".

Na sve ove navode žestoko je odgovorila Sevilja i objavila zvanično saopštenje.

"Već smo poslali pismo Fudbalskom savezu Argentine. Ako je tačno sve kao što se navodi u pojedinim medijima, onda to znači da niko nema poštovanja prema Sevilji, što je neprihvatljivo. Imamo trenera i ugovor sa njim, tako da je jasno da je jedina adresa za pregovore klub. Štitićemo svoja prava, nećemo oklijevati da se odbranimo", saopštio je klub našeg Stevana Jovetića.

Bonus video: