Lester nastavlja bajku na "Kalderonu", Atletiko favorit

"Veliki je izazov za moj tim duel sa ekipom koja je dva puta u posljednje tri godine igrala finale Lige šampiona", kazao je menadžer Lestera Kreg Šekspir
0 komentar(a)
Atletiko Madrid, Foto: Reuters
Atletiko Madrid, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.04.2017. 09:45h

Atletiko Madrid može da se pohvali da je imao sreće u žrijebu do sada - u osmini finala je eliminisao Bajer, a onda dobio najpoželjnijeg rivala u četvrtfinalu, ekipu Lestera.

Činjenica je da su "kolćonerosi", u čijem sastavu je od prvog minuta najavljen Stefan Savić, favoriti protiv engleskog šampiona koji ima pravo da sanja novo iznenađenje.

"Lester je sličan nama, daje najbolje od sebe kada protivnik ima posjed i pokušava da kontroliše utakmicu. Ovo je pravi momenat da pokažemo koliko vrijedimo, a Lester zahtijeva da pružimo najviše što možemo", rekao je lijevi bek Atletika Filipe Luis.

Atletiko je pobijedio u 28 od posljednje 34 utakmice kod kuće na međunarodnoj sceni, a već je dva puta eliminisao "lisice" - 1962. godine u Kupu pobjednika kupova i 1998. u Kupu Uefa.

"Veliki je izazov za moj tim duel sa ekipom koja je dva puta u posljednje tri godine igrala finale Lige šampiona", kazao je menadžer Lestera Kreg Šekspir.

Bonus video: